× Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

LISAbadge

De LISAbadge is voor alle deelnemers in de bouw, de praktische en informatieve loper van de sector.

lisabadge

Voor alle deelnermers in de bouw !

De LisaBadges zijn toegankelijk voor alle betrokken personen op de bouwplaats, ongeacht hun status (werknemer of zelfstandige) of het paritair comité (bediende, elektricien, timmerman, etc.)

De loper !

Ongeacht de algemene aannemer of het systeem aanwezig op de werf, zult u slechts een unieke badge nodig hebben om te registreren en in geval van een RSZ-controle boetes te vermijden. De LisaBadges zijn compatibel met de meeste registratiesystemen aanwezig op de bouwplaatsen.

Praktisch !

Ontworpen en ontwikkeld door aannemers voor alle aannemers, de LisaBadge is "DE" partner waarop u kan rekenen om eenvoudig en op een meer efficiënte manier uw administratieve verplichtingen te volbrengen.

Informatief !

Als houder van een LisaBadge, krijgt u een eenvoudige toegang tot één enkele, beveiligd en collaboratief platform waarop al uw registratiegegevens bij één van onze partners verzameld zijn. U krijgt ook toegang tot relevante informaties betreffende de werven waarop u geweest bent.

Hoe een fabricatie code voor een LisaBadge krijgen ?

De procedure voor het opmaken van een LisaBadge vereist de voorafgaande aankoop van een fabricatie code beschibaar op onze WebStore.

Met deze code kan u de gegevens op ons platform aanvullen en een leveradres kiezen voor het verzenden van uw LisaBadge.

LisaBadge maakt ook uw publiciteit !

Bij de aankoop van fabricatie codes, kunt u een advertentie tekst instellen die duidelijk zichtbaar zal zijn in het centrum van alle uitgegeven kaarten geproduceerd met uw codes.

Wilt U een opdrachtgever, architect, ingenieur plezier doen of een nuttig relatiegeschenk geven?

Verdeel uw codes en geniet van originele en permanente reclame ruimte.